Ihotautien erikoislääkäri palveluksessasi!

Olen Toni Karppinen, ihotautilääkäri. Valmistuin lääketieteen tohtoriksi ja ihotautien erikoislääkäriksi Tampereen yliopistosta. Hoidan laaja-alaisesti kaikkia ihosairauksia ja potilasryhmiä.

Työskentelen päätoimisesti yksityisillä lääkäriasemilla Tampereella, Lahdessa, Kouvolassa, Porissa ja Vantaalla. Olen erikoistunut ihon lasertoimenpiteisiin, joita teen päivittäin yli kymmenen vuoden kokemuksella.

”Haluan kehittää etä­vastaanotto­palveluja asiakas­ystävälliseksi ja helpoksi tavaksi hoitaa erilaisia iho-ongelmia.”

Laserilla häivytän akne-, tapaturma- ja leikkausarpia, poistan hyvänlaatuisia ihokasvaimia, kasvojen pintaverisuonia, tatuointeja ja liikakarvoitusta. Lisäksi teen ihosyöpää ehkäiseviä rejuvenaatio- eli nuorennushoitoja.

Asiakasystävällisiä etävastaanottoja

Erityinen kiinnostuksen kohteeni ovatkin ihosyövät, niiden diagnostiikka ja hoito. Hoidan ihosyöpiä ja niiden esiasteita leikkaus-, laser- ja kryohoidoin. Ohjaan myös ihosyöpäaiheista väitöskirjaa.

Ihostaan huolestuneille potilaille teen luomitarkastuksia ja systemaattista luomiseurantaa. Käytössäni on huipputason IntelliStudio®-luomikuvauslaitteisto koko ihon luomiseurantaa ja melanooman varhaista diagnostiikkaa varten.

Nykyään olen kasvavassa määrin kiinnostunut teledermatologiasta ja etävastaanottojen mahdollisuuksista. Haluan kehittää etävastaanottopalveluja asiakasystävälliseksi ja helpoksi tavaksi hoitaa erilaisia iho-ongelmia. Tervetuloa vastaanotolleni!

Lähetä kuvasi turvaposti.fi palvelussa

Ohjeita löydät Silkin
Kuvien lähettäminen -sivulta

Muistathan varata myös konsultaatioajan nettiajanvarauksesta.