Ihottumat ja ihokasvaimet

Etävastaanotto soveltuu hyvin erilaisten ihottumien ja ihokasvainten diagnosointiin. SILKin kiinteä konsultaatiohinta on 125 €.

Akne

Akne on tulehduksellinen ihosairaus, jota hoidetaan mm. antibiooteilla ja retinoideilla. Tehokkaan hoitosuunnitelman saat nopeasti SILKistä.

Ekseema-ihottuma

Ekseemoihin kuuluvat atooppinen ekseema, läiskäekseema, infektioekseema, seborrooinen ekseema ja käsien ärsytysihottuma. Myös kontaktiallergia voi aiheuttaa ekseemaa. Tehokkaan hoitosuunnitelman saat nopeasti SILKistä.

Psoriasis

Psoriasis on krooninen tulehduksellinen ihosairaus, jota hoidetaan voiteilla, valohoidoilla ja sisäisillä lääkkeillä. Tehokkaan hoitosuunnitelman saat nopeasti SILKistä.

Nokkosrokko eli urtikaria

Urtikaria on tyypillisesti infektion jälkeen alkava kutiseva ihosairaus. Tehokkaan hoitosuunnitelman saat nopeasti SILKistä.

Ruusufinnitauti eli rosakea

Rosakea on kasvojen punoitusta ja näppylöintiä aiheuttava ihosairaus, jota hoidetaan lääkkein ja laserein. Tehokkaan hoitosuunnitelman saat nopeasti SILKistä.

Ihoinfektiot

Ihoinfektiot voidaan jakaa bakteeri-, virus-, sieni-, hiiva- ja parasiitti-infektioihin. Tyypillisiä bakteeri-infektioita ovat märkärupi ja karvatuppitulehdus. Virusinfektioihin kuuluvat mm. herpes, vyöruusu, molluskat, syylät ja kondyloomat. Hiiva- ja sieni-infektiot esiintyvät usein taipeissa, kynsissä ja jalkaterissä. Yleisin parasiitti-infektio on syyhy, joka voidaan diagnosoida etävastaanotolla mikäli kuvat ovat riittävän laadukkaat.

Muut ihottumat

Eri ihosairauksia tunnetaan yli 3000 ja monet näistä ovat diagnosoitavissa SILKin etävastaanoton kautta.

Luomet ja muut ihokasvaimet

Tärkeintä on määrittää, onko muutos hyvän- vai pahanlaatuinen. Hyvänlaatuisia ovat tavalliset luomet, rasvasyylät, varsiluomet, xanthelasmat, verisuoniluomet ja talirauhasen liikakasvu. Pahanlaatuisia ovat tyvi- ja okasolusyöpä sekä melanooma. Hyvänlaatuiset ihokasvaimet hoidetaan kätevimmin laserilla, pahanlaatuiset leikkaus- tai kryohoidolla. Jotta ihokasvaimeen voidaan ottaa kantaa etävastaanotolla, täytyy kuvan olla erityisen laadukas.

Laser­hoito­konsultaatiot ja lähetteet

SILKin kautta saat nopeasti laserkonsultaation ja lähetteen valtakunnallisesti toimivan Epilaserin laserhoitoihin. SILKin kiinteä konsultaatiohinta on 125 €.

Luomet ja muut ihokasvaimet

Laser on nopein, edullisin ja esteettisesti paras tapa poistaa hyvänlaatuisia ihokasvaimia. Kerralla voidaan poistaa satoja muutoksia. Pigmenttiluomia emme poista laserilla, mutta lähes kaikki muut ihokasvaimet sopivat laserhoitoon. Hoito- ja hinta-arvion saat nopeasti SILKistä.

Pintaverisuonet ja verisuonikasvaimet

Hoidamme pintaverisuonia ja verisuonikasvaimia yellow-laserilla, KTP-laserilla ja nd:YAG-laserilla. Ihon tasaiseen punoitukseen käytämme IPL-laitetta. Hoito- ja hinta-arvion saat nopeasti SILKistä.

Ihokarvat, karvatuppitulehdus, sinus pilonidalis

Häiritsevän ihokarvoituksen hoitoon käytämme pääasiassa markkinajohtaja Candelan aleksandriittilasereita. Hoito- ja hinta-arvion saat nopeasti SILKistä.

Akne-, tapaturma- ja leikkausarvet

Hoidamme arpia fraktionaalisilla lasereilla. Usein hoitoon liitetään myös verisuonilaser. Hoito- ja hinta-arvion saat nopeasti SILKistä.

Tatuoinnin poisto

Poistamme tatuointeja Q-kytketyillä rubiini- ja nd:YAG-lasereilla. Hoitoon liitetään fraktionaalinen laserhoito. Hoito- ja hinta-arvion saat nopeasti SILKistä.

Ihon rejuvenaatio ja kiinteytys

Hoidamme ihon ikämuutoksia ja UV-valovaurioita fraktionaalisilla lasereilla. Hoitoon voidaan liittää myös verisuonilaser. Hoito- ja hinta-arvion saat nopeasti SILKistä.

Syylät ja kondyloomat

Syyliä ja kondyloomia hoidetaan paikallishoidoin, kryohoidoin ja joskus laserhoidoin. Hoito- ja hinta-arvion saat nopeasti SILKistä.

IntelliStudio® -luomikuvausarviot

Teemme runsasluomisille, korkean melanoomariskin potilaille systemaattisia luomikuvauksia IntelliStudio® -tekoälyrobottikamerajärjestelmällä. Hoitoarvion ja lähetteen saat SILKistä.

Lähetä kuvasi turvaposti.fi palvelussa

Ohjeita löydät Silkin
Kuvien lähettäminen -sivulta

Muistathan varata myös konsultaatioajan nettiajanvarauksesta.